BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Pages

Monday, December 27, 2010

Aku YaNg SeDaNg BoSaN (PART2)

Toin..toin..haluu haluu..omei in da' house..
alhamdulillahh..kenyang sudeyy...omei baru je lepas lunch..
ok la..omei sambung balik cite ttg opish mate omei yg ''tergendala'' sbb omei lapaq tdi ek..hehe

CALON KETIGA

3)Mamat cool+ sporting yg suka bergosip hehe.SHAFIQ.(sori ek shafiq) haha..
Dia ni Engineer@team leader dalam SAP.so omei and ain under shafiq la..pe2 prob yg very the kusut n very the semak perut sume dia yg settle haha..baru la kena dgn title team lead kan kan kan...hehe.tp ada satu tabiat buruk dia yg bila kita tgk boley gelak golek2..dia ni suka tidoq.kadang2 sambil pen ada kat tgn pon boley terlelap.haru betoi.

tapi dia sgt sporting.omei slalu la gak dok setori morry prob omei kat dia.and dia adalah pendengar yg baik.(jgn kembang sudey ye shafiq hoho)


CALON KEEMPAT

4)ABG RUZADI.SENIOR FA engineer yg sgt cool..omei x tau nak describe dia mcm mana.dia sgt baik.rajin bekerja.masa omei mula2 masuk keja dulu omei tgk dia diam je.tp la ni da join omei in da' house dah.club otak serabut hihihi..but im really respect cara kerja dia.biasa la..org berpengalaman kan..keja pon da lama dah kat company ''PAKCIK WONG'' ni




arghhh mengantuk lak..cmne nak troskan ke CALON KELIMA Ni..



OMEI STOP JAP LA..nak layan mata jap ek hahaha..zzzzzzZZZZZZZZZ...

Aku Yg SeDaNg BoSaN ( PART1 )

Selamat pagi cikgu! selamat pagi cikgu! hehe korang nyanyi ala2 upin ipin tau..kuikuikui...
gila rajin omei harini.org gila pon x rajin cm omei harini haha..berbloging kt opish.bulehh jadi pekerja contoh ni hikhik...
ni la akibatnya kalau terover boring.keja xdak langsung harini..bos lak cuti x'mas + clear leave.
so omei n opismate yg len ber'HOHO la..ho ho merry x'mas..hahaha.jadi santa claus sat.
k la..alang2 menyeluk pekasam biar sampai ke pangkal lengan..(psstt..sanggup ke omei nak menyeluk pekasam nih..busuk weh..tp mkn sodap haha)..alang2 omei dah berbloging pagi ni meh sini omei nak setori morry ttg opismate2 omei k..

CALON PERTAMA

1)Mesti la omei hahaha.gadis yg simple berstatus ''cik tunang'' pada mr teddy.

telah menabur bakti menanam budi kat company ni dah 2 tawoon..hari2 wat SAP..nek juling dah biji mata ni tgk coding huhuhu.tp demi sesuap nasik ku relakan diri juga.(ceh ayat x bley blah!)


CALON KEDUA

2)Jiran omei.nama dia NURUL AIN.Dia dok sebelah meja omei je.simple gurl gak.muda dari omei but oredi married.haaa sgt mencabar kewibaan omei tau..haha..ni tak sabaq nak kawen ni haha..hari2 dia pon wat SAP mcm omei..kdg2 tgk muka dia pon dah blurr ayam berak kapoq.kih kih..nasib la AIN oiii..sapa masuk SAP ja sure jadi bengong hihihihi...tp kalo dah xdek keja nak tidoq sampai meleleh ayaq liuq basi pon boleh.



TO BE CONTINUE.............(mau p lunch daaaa)

Friday, December 24, 2010

AnGaU dEnGaN VaMPiRe DiAriEs..



Angau..angau angau...bukan LANGAU tau hehe.tp angau..haaa la ni omei dah angau trok dgn cite VAMPIRE DIARIES.tp citer ni xdek kat me'sia.mmg x di tayangkan di saluran tb me'sia.so terpaksela omei download dari tenet..
smalam g kedai buku tetibe ternampak novel vampire diaries ni.tp harga dia mak datok kau..mahai gila..haa mula la dok wat gedik nak beli hahaha..dok wat muka sekupang kat mr teddy..tp mr teddy dok wat muka x dak perasaan..huhuhu..so terpaksa la tangguh dulu hasrat nak beli novel tu..huhu sadis sadis


la ni omei baru tgk VAMPIRE DIARIES SESSION 1 sampai episod doblas.cite ni panjang.sampai episod 22.nak download lak payah betoi.kena cari link yg betoi baru nak dapat..kadang2 mai gak hangin stress.tp sabaq..sabaq..angau punya pasai lambat pon lambat la miahaha...

abih ja VAMPIRE DIARIES SESSION 1 omei nak download SESSION 2 Lak..bess besss

SeToRi UjuNg TaWoN..

Toin..toin..tudia ehh besawang berhabuk belemoih..semua ada dah page omei ni..lama betoi x kemaih.Now time for house keeping.sat nak p cari vacuum..hehe vommm vommm...
So pe cer'' bloger2 sume ujung2 tawon ni..mesti da prepair azam baru..kan kan kan..
semenjak dua menjak ni omei terover bz..bz dgn wedding preparation.
kalot beli goodies..kalot beli barang2 nak wat hantaran..n mcm2 lagi la.
wedding date dah di ttp kan..lalalalala happy ada getaq pon ada hehehe...

suweet APRIL lalalalalala..

byk mende x settle lagi..serabut nyoq dah ni huhuhu..xpa.pelan2 kayuh hahaha..
seb bek bab umah dah settle.lega la sket.credit to AYUN.haha..tq ayun..