BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Pages

Tuesday, June 15, 2010

Ahadiat Akashah

Masa zaman aku sekolah dulu...
memang Ahadiat Akashah ni, semua remaja gilakan novel dia lah..
siapa yang minat novel tapi tak baca novel dia,
memang tak remaja lah..miahaha
(mr.teddy pun baca okey) MySpace

novel Ahadiat Akashah yang pertama aku baca...
Budak setan..
masa ni Budak setan ada bersiri2 sebelum dikompilasikan menjadi Lagenda Budak Setan..
aku ingat lagi woooo....dan mr.teddy ada hadiahkan aku satu novel ahadiat akasha (komplikasi budak setan) sgt terharu bebbb MySpace

masa aku kat skola menengah habis semua novel dia masa tu aku baca...nak2 pulak ada member gila novel mcm aku..hhohoho..apa lagi.amik kesempatan la..(PINJAM)
lepas tu aku dapat tahu masa tu dia agak kontroversi..
sebab penggunaan bahasa yang terlebih selamba digunakan dalam novel dia..
tapi sebab novel dia sempoi lah dia famous okeyyyy...

apa2 pon congrats pada bro ahadiat..dengan adanya pembikinan filem lagenda budak setan..dapat mengimbau kembali zaman2 kegemilangan AHADIAT AKASHA..teruskan perjuangan anda untuk berkarya..
(tetibe rase terharu+bersemangat lak) miahaha

Khit Theng Mak Mak ( Miss u so much)

MALAM nan SUNYI..HATI YG SEPI..AKU TERINGAT KEKASIH HATI..hohoho dok wat jiwang lak tetiba..hermm...tetibe tahap kebosanan aku mencecah ke tahap 99%..fuhh seb bek ade balance lagi 1% kalo x..alamatnye..tido pelok lappy la jap gi..hak hak..
harini cam biasa..lik keje..mandi solat then masak kat mr.teddy..today just a simple menu yg dapat aku sedia kan iaitu nasik goreng speacial yg x brape nak speacial la sgt hikhik..
seb bek mr.teddy x cerewet..dia telan je ape yg aku masak..''ASAL KENYANG'' mr.teddy ckp..fuhh seb bek..haa cmni la ghupo nasik goreng special aku untuk mr.teddy hohoho






tadi mr.teddy call.dia ckp dia sakit pala.then tye aku ade x activefast.kebetulan ''stok'' yg ada kat aku da kehabisan.almaklumlah..aku ni kan pembekal..ala2 pembekal dadah lak...silap haribulan kono tangkap lak..hakhak..so tanpe byk soal tros dgn langkah wajanya aku melangkah mencapai kunci kereta@kuda..dan tros menyusup masuk ke perot kuda ku dan..aku arah kan ia bergerak menuju ke mini market dkt umah aku...dan kudaku dgn setianye membawa ku ke tempat yg ingin ditujui..miahaha apo aku merepek ni..
(MAIN POINT DARIPADA EXPLAINATION DI ATAS IALAH INGIN MEMBELI ACTIVEFAST KAT MR.TEDDY)
hohohohahaha......

kesian mr.teddy..dah le kene training 1 bln..tetibe sakit lak..adoii susah ati den di bueknyo..GET WELL SOON DEAR

Monday, June 14, 2010

me + mr teddy + my lappy = love

hermm..penatnyee..baru je lepas masak kat mr teddy..selesai mandi solat n mkn..now time for me to have fun wit my lappy lak..hehe..tq lappy..tanpa kau siapa la aku..tanpa kau jua maka sunyi la facebook ngn blog aku..miahaha..sudah dekat 4 tahun kau bersama aku.walaupun kenkadang ko dok wat hal..tp aku ttp sayang bangett dekat kau..haishh apo den dok mengarot ni..harini bosan gile kat pis.Alia still on leave..shafiq lak..pasai pe nth x mai..demam ''kora'' lak kot..semua urgent parts terpaksa u handle.mmg teramat bosan bebb sbb ''jiran'' nak bergosip x mai miahaha...
mmg kelam kelibut aku harini..lepas satu meeting ke satu meeting aku kene attend.tekanan tahap dewa dah time tu.tp dalam dok kalot tu..FACEBOOK NGN BLOG..tetap sempat di buka..hohohoho...pekerja yg berwibawa..(^_^)..

hermm...apo den nak mengrot lagi ni ha..hermm jap2 nak pikir.haaaaaaaaaaaaa....tadi aku ade le visit page mr lemon..fuhh..jiwang jugak ek member aku sorg nih hehe..dalam hati ade taman bebbb...walaupun hari2 dia dok lm bengkel fabrikasi logam.tp hati ttp lembuttt..hehe..tu la pepatah ader berkata kan..DON'T JUDGE A BOOK BY IT COVER..soo renung2kan lah dan selamat beramal..hehe

TRAILER (HQ) | LAGENDA BUDAK SETAN