BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Pages

Tuesday, March 22, 2011

Anak pakcik AZIZ and makcik ROHANI nak kawen lalala


Anak pakcik AZIZ and makcik ROHANI nak kawen lalala.hehe gediks x.haha..
tp betoi ar..mmg Anak pakcik AZIZ and makcik ROHANI nak kawen..hehehe.and budak tue adalah omei kuikui...Woohoo! Wow... beberapa hari ni sangatlah busy.our wedd day da nak dekat.fuhh ponek ponek..Rumah kat perlis pun macam tunggang terbalik buat bunga telurla, cat rumah la, apa la. Macam macam. Everyday go out to buy or pick up stuff with my mr teddy.. Kesian dia banyak sangat nak dihandle.tp omei pon rasa cm x cukup tgn dah nie.every week omei ngn mr teddy balik perlis.huuyaii...kalo keta tue boleh becakap mesti dia marah2 dah omei ngn mrteddy sbb dia penat hahaha..nasib kau la wahai si kereta


I've learned a lot through the whole process. Haha. Rupanya banyak ragam time nak dekat kahwin nie. Ada yang suruh itu, ada yang suggest ini. Ada yang suka itu, ada yang dislike ini.
kawenn oo kawenn..kawenn oo kawenn hehehe...apa2 pon..yg penting Anak pakcik AZIZ and makcik ROHANI nak kawen.hahaha

0 comments: