BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Pages

Tuesday, June 15, 2010

Khit Theng Mak Mak ( Miss u so much)

MALAM nan SUNYI..HATI YG SEPI..AKU TERINGAT KEKASIH HATI..hohoho dok wat jiwang lak tetiba..hermm...tetibe tahap kebosanan aku mencecah ke tahap 99%..fuhh seb bek ade balance lagi 1% kalo x..alamatnye..tido pelok lappy la jap gi..hak hak..
harini cam biasa..lik keje..mandi solat then masak kat mr.teddy..today just a simple menu yg dapat aku sedia kan iaitu nasik goreng speacial yg x brape nak speacial la sgt hikhik..
seb bek mr.teddy x cerewet..dia telan je ape yg aku masak..''ASAL KENYANG'' mr.teddy ckp..fuhh seb bek..haa cmni la ghupo nasik goreng special aku untuk mr.teddy hohoho






tadi mr.teddy call.dia ckp dia sakit pala.then tye aku ade x activefast.kebetulan ''stok'' yg ada kat aku da kehabisan.almaklumlah..aku ni kan pembekal..ala2 pembekal dadah lak...silap haribulan kono tangkap lak..hakhak..so tanpe byk soal tros dgn langkah wajanya aku melangkah mencapai kunci kereta@kuda..dan tros menyusup masuk ke perot kuda ku dan..aku arah kan ia bergerak menuju ke mini market dkt umah aku...dan kudaku dgn setianye membawa ku ke tempat yg ingin ditujui..miahaha apo aku merepek ni..
(MAIN POINT DARIPADA EXPLAINATION DI ATAS IALAH INGIN MEMBELI ACTIVEFAST KAT MR.TEDDY)
hohohohahaha......

kesian mr.teddy..dah le kene training 1 bln..tetibe sakit lak..adoii susah ati den di bueknyo..GET WELL SOON DEAR

0 comments: